Κανονισμός Λειτουργίας

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – CAMPING DREPANOS

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε χαρούμενες διακοπές.

Σκοπός του κανονισμού είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών θέτοντας όρους για τη σωστή λειτουργία του κάμπινγκ.

Η είσοδος και η παραμονή σας στο Camping σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων:

  •  Μόνιμος κατασκηνωτής θεωρείται όποιος παραμένει στο Κάμπινγκ άνω των 60 ημερών, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας προσέλευσης 1ης Απριλίου και με τη λήξη την 30 Οκτώβριου εκάστοτε έτους.Η πληρωμή μονίμων κατασκηνωτών θα πρέπει να γίνεται τέλη Μαρτίου το 50% με την υπογραφή του συμφωνητικού και το υπόλοιπο 50% μέχρι 10 Αυγούστου .Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από το μόνιμο κατασκηνωτή τόσο κατά τη θερινή, όσο και τη χειμερινή περίοδο την αλλαγή θέσης εφόσον υπάρχει ειδικός λόγος.
  •  Η είσοδος στο Camping γίνεται από τη reception, η οποία λειτουργεί από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 24.00 μ.μ.
  • Η Ενοικίαση του χώρου είναι αυστηρά προσωπική και ισχύει μόνο για αυτούς που που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί στο βιβλίο κίνησης.
  • Κάθε αλλαγή στον αριθμό ατόμων πρέπει να δηλώνετε στην ρεσεψιόν.

Tα επιπλέον άτομα που θα φιλοξενούνται θα χρεώνονται με βάσει τον τιμοκατάλογο.

Οι μόνιμοι πελάτες υποχρεούνται να δηλώσουν τα μέλη της οικογενείας τους που θα παραμείνουν στο κάμπινγκ .Κάθε νέο άτομο θα χρεώνεται επιπλέον.

  •  Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο κατόπιν αδείας από τη ρεσεψιόν και ύστερα από την παράδοση αστυνομικής ταυτότητας η του διαβατηρίου.H παραμονή στο χώρο του κάμπινγκ δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 2 ώρες.και ο αριθμός των ατόμων να είναι περιορισμένος.Μετά το δίωρο χρεώνεται με τιμή διημέρευσης .Οι επισκέπτες θα αφήνουν το αυτοκίνητο τους στο πάρκινγκ της ρεσεψιόν.

Η μέγιστη ταχύτητα τροχοφόρων εντός του κάμπινγκ είναι 5Km. Δεν παρκάρετε σε άδειες θέσεις η οπουδήποτε.Η χρήση του αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο για την είσοδο και έξοδο από το κάμπινκ .Δεν επιτρέπεται ποτέ για εσωτερικές μετακινήσεις.

  •  Η θέση των κατασκηνωτών ορίζεται μόνο από την ρεσεψιόν .Απαγορεύεται αυστηρά η αλλαγή θέσης χωρίς την άδεια της επιχείρησης.
  •  Η διεύθυνση του κάμπινγκ δεν είναι υπεύθυνη για την απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής ή φθοράς Οι κατασκηνωτές πρέπει να φροντίζουν οι ίδιοι για τη φύλαξη της ιδιοκτησίας τους. και απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για βλάβη η ζημία –φωτιά που προκαλείται στην Σκηνή εντός του χώρου του κάμπινγκ κατά την περίοδο λειτουργίας που προέρχεται από τρίτο πρόσωπο ή καιρικά φαινόμενα.

Zημιές που προκλήθηκαν υπαιτιότητα κατασκηνωτή ή επισκεπτών σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του κάμπινγκ βαρύνουν τους κατασκηνωτές.

Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε επέμβαση που αλλοιώνει την εικόνα του κάμπινγκ όπως σκεπές περίφραξης αποθηκών barbeque, αυτοσχέδια wc, ντους κτλ από οποιοδήποτε υλικό κατασκευής, η καλλιέργεια φυτοκοινωνίας, η αφαίρεση τροχών επίσης απαγορεύεται αυστηρά η στήριξη από τα δέντρα του κάμπινγκ με σχοινιά και καρφιά.

Απαγορεύεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του κάμπινγκ αλλά και στην παραλία.

Ώρες κοινής ησυχίας είναι από τις 14.30 έως 17.30 και από 24.00 έως 8.00.

Απαγορεύεται η χρήση ηχο-συστημάτων κατά τις ώρες κοινής ησυχίας ενώ κατά τις υπόλοιπες επιτρέπεται σε πολύ χαμηλή ένταση και χωρίς να ενοχλεί τις γειτονικές θέσεις.

Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους για την εφαρμογή του κανονισμού, να κάνουν χρήση διάφορων παροχών υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους. Να μην ενοχλούν τους άλλους κατασκηνωτές κυρίως τις ώρες κοινής ησυχίας. Αθλοπαιδιές επιτρέπονται μόνο στο ενδεικνυόμενο χώρο. Οι κάτοχοι κατοικίδιων ζώων είναι υποχρεωμένοι να είναι εφοδιασμένοι με τα νόμιμα χαρτιά {βιβλιάριο σκύλου}.Δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθερα ή να κολυμπούν στο χώρο των λουομένων.Σε περίπτωση που ενοχλούν ζητείται η απομάκρυνσή τους.

Απαγορεύεται η παρέμβαση του κατασκηνωτή στις παροχές ηλεκτικού ρεύματος. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό, ραδιόφωνο, TV, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Για παραπάνω παροχή ρεύματος θα υπάρχει συμφωνία με τη διεύθυνση του κάμπινγκ.

Απαγορεύεται η χρήση σαμπουάν και αφρόλουτρου στα εξωτερικά ντους του κάμπινγκ. Η πλύση σκευών και ρούχων γίνεται μόνο στους καθορισμένους χώρους Από τις υπαίθριες βρύσες μπορείτε να παίρνεται νερό . ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κατανάλωση νερού για πλύσιμο σκαφών, αυτοκινήτων και τροχόσπιτων.

Απαγορεύεται το άδειασμα χημικής τουαλέτας στους κοινόχρηστους χώρους εκτός από τον ενδεδειγμένο χώρο. Απορρίμματα κάθε είδους ρίχνονται μόνο στα δοχεία απορριμμάτων αφού κλειστούν σε σακούλες.Διατηρείτε το κάμπινγκ καθαρό και μην πετάτε αποτσίγαρα και σκουπίδια στους δρόμους και στην παραλία.

Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα της απομάκρυνσης χωρίς δεύτερη προειδοποίηση στους κατασκηνωτές ή επισκέπτες που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας

του κάμπινγκ.

Με την εφαρμογή των παραπάνω δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για ένα ευχάριστο καλοκαίρι και μια καλή διαμονή.